torstai 1. heinäkuuta 2010

Received #15 from Germany

Tämä mahtava Elvis kortti on Saksasta ja viidestoista (15.) saamani kortti. Rakastan Elvistä. Hänen musiikkiaan ja elokuviaan. Ja tunnustan, on hän ollut hyvännäköinenkin! Elvis kortit ovat siis aina tervetulleita. Huoneessani on aika paljon tämän herran kuvia ja siellä soi useimmiten kappaleet Love Me Tender, Hearthbreak Hotel, Blue Suede Shoes, Jailhouse Rock ja Burning Love. Tämän kortin kuva on otettu Elviksestä 10. lokakuuta vuonna 1958.

Tämän kortin lähettäjä on ollut jonkillaisessa postcrossing tapaamisessa kuten pienestä merkistä oikeasta yläkulmasta ja monien postcrossaajien allekirjoituksista huomataan.


Travel time: 8 days / Distance: 1 837 km
ID:DE-626078

4 kommenttia:

 1. ei se ole voinut olla siellä vielä kun on kortin lähettänyt, tuo päivähän oli vasta äsken ja travel time on 8 päivää :---] ! mutta meidänkin pitää järjestää postcrossing meeting, ja teettää tommoset leimat !!!

  VastaaPoista
 2. Tottatosiaan tuo päivämäärä. Ihmeellistä. Mitä ne lukuisat allekirjoitukset sitten olivat? Ja kortin lähettäjä mainitsi postcrossing tapaamisen.
  Mutta totta tosiaan meidänkin pitäisi sellainen tapaaminen järkätä! Olisi huisia.

  VastaaPoista
 3. minusta tuntuu että kahden ihmisen postcrossing meeting voisi olla aika typerä tapahtuma, mikä meeting se sitten olisi ! mutta pitäisi löytää simmoi sopivan ikäisiä tovereita, ei mitään superaikuisia. mitenkään nyt heitä syrjimättä

  VastaaPoista
 4. Se olisikin aika hauskaa, jos vain me kaksi. Mutta kun tiedossa enemmän niin sitten kyllä. Tiedän muuten yhden meidän ikäisemme kivan tytön, joka postcrossaa myös :-)

  VastaaPoista