torstai 15. heinäkuuta 2010

Tällaisena kesäyönä en halunnut mennä nukkumaan

Haluan esitellä yhden päivän kesälomastani. Lähdimme aamulla vanhempieni ja kahden pikkusiskoni kanssa edelliseen kotiimme, joka sijaitsee noin 70 ihmisen asumassa kylässä Latvasilla. Olen asunut tuolla 14 vuotta elämästäni. Nykyään se on kuin mökkimme.

[1-2] Pidän siitä, että täällä maisemat ovat kivoja, pihat isoja ja on rauhallista. Aina aluksi se tuntuu oudolta. On niin hiljaista. Talot ovat muuten noin 500m päässä toisistaan.

[3-4] Olemme pyöräilleet pikkusiskojeni kanssa. Hiljaisilla hiekkateillä on kiva pyöräillä. Ja pidän koivuista ylemmän kuvan tien reunoilla.

[5-7] Isäni on kehitellyt pikkusiskoilleni uima-altaan pihalle. Se ei ole kovin suuri, mutta pikkusiskoni pystyvät sukeltelemaan ja uimaan siellä yhdessä. Se on kovassa käytössä, vaikka vesi siellä on minusta kylmää.

[8-9] Meillä on täällä kolme kissaa. Kaksi niistä ovat oransseja.

[10] Trampoliinilla on aika mielenkiintoista hyppiä tällaisella ilmalla.

[11] Pieni hiekkalaatikomme.

[12] Iskä on huolehtinut ruokapuolen. Huomaa vanha lautanen.

[13] Olen nauttinut auringosta ja kuunnellut musiikkia. Jippua ja Scandinavian Music Grouppia. Kuva pilvistä siksi, että rakastan pilviä.

[14] Pikkusiskoni nukkuvat pihalla olevassa mökissä. He haluaisivat minunkin nukkuvan siellä, mutta sisällä on tuuletin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti