torstai 11. marraskuuta 2010

Direct Swap with Virpi from Finland

Tämä oikein suloinen käsintehty kortti on Virpiltä Suomesta. Hän lähettää terveisiä Virkkalasta. Hän kertoo, että tämä on hänen ensimmäinen direct swap ja hänellä on koira nimeltä Liinu. Liinu tykkää varastella sukkia. Se on kuulemma ihan okei siihen asti, kun niitä ei putkahtele esiin sohvatyynyjen alta, kun on vieraita. Translation: This card is really cute, handmade card from Virpi from Finland. She sends greetings to Virkkala. She says that this is her first direct swap and she has a dog named Liinu. Liinu likes to steal socks. It is reportedly okay, until they can not come out from under the sofa cushions when they have guests.

Minä lähetin Virpille melkein samanlaisen kortin kuin olen aiemminkin lähettänyt. Virpi kertoo, että tämä kortti on hyvä valinta, koska hän on ohjannut kanoottiretkiä ja hänellä on akvaario. Eli hän pitää kaloista muuallakin kuin lautasella. Translation: I sent Virpi almost identical card as I've previously sent. Virpi says that this card is a good choice, because she has guided canoe trips and has an aquarium. So, she likes fish elsewhere than on a platter.

To: Vishpri

2 kommenttia:

  1. bongasin sun blogin tuolta lauran esittele blogisi-postauksesta. en oo ikinä kuullukaan mistään postcrossingista, mut vaikuttaa kyllä tosi kivalta harrastukselta! oot tosi hyvä piirtämään. alan ehdottomasti seurata sun blogia :)

    VastaaPoista
  2. Elina: Hurjan piristävä kommentti näin yövuoron jälkeen, kiitos. Mistä tietää, jos säkin vielä lähetät kortteja jossain vaiheessa. Mutta hei ihan näin mainostuksena, liity lukijaksi ihmeessä :-)

    VastaaPoista