maanantai 8. marraskuuta 2010

Sent #83 to Taiwan

Tämän kortin sai Taiwanissa asuva Rhica, joka halusi kortin kotikaupungistani. Hän kehuu kyseistä korttia, söpöä käsialaani sekä postimerkkiä, jossa on lepattava suomenlippu. Samalla voisin kertoa, että tällä hetkellä Oulaisissa on hyvin paljon lunta. Yhtä paljon kuin keskellä talvea. Translation: This card was a resident of Taiwan to Rhica, who wanted a card from my hometown. She says positiv about that card, my cute hand-writing and stamps, with a fluttering flag of Finland. At the same time I could tell that here is in Oulainen very much snow. As much as the middle of winter.

Travel time: 8 days / Distance: 7 894 km
ID:FI-937964
To: Rhica

3 kommenttia:

 1. Heips! Sait mun direct swap kortin mutten ole saanut sinun korttiasi... Yritin lähettää sähköpostia mutta ilmeisesti katosi jonnekkin matkalla, toivottavasti ei oikean kortin kanssa ole käynyt niin!! Ajattelin vaan jos et ole saanut sähkopostia niin laitan tänne viestin niin varmasti (?) saat sen.
  T: Virpi (vishpri@luukku.com)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Heippa Virpi! Lähetin sulle kortin eilen. Olen pahoillani, että olet joutunut odottamaan sitä kauan. Olen ehkä hieman kiireinen nyt, mutta tosiaan saat sen ihan pian :-) Sinun korttisi oli mahtava!

  VastaaPoista
 3. ookkei, ajattelin vaan jos on joku kommunikaatio katkos tullut. Mutta kaikki siis kunnossa! Postikin vissiin hidasteli viimeviikolla kun oli se lakkokin. Ei sillä kortilla nyt mikään kiire ole, jäi vaan sellanen tunne että jos mun viesti (missä oli osoite) ei tullukkaan sulle niin ethän voi lähettääkkään kun ei ole sitä osoitetta.Mutta jään siis odottelemaan korttia....

  T:Virpi

  VastaaPoista