keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Sent #1-4 to U.S.A., Germany, Luxembourg and Japan

Ensimmäiset postikorttini päätin ihan vain piirtää. Inspiraation iskiessä ei ollut lähettyvillä erityisemmin mitään hienoja tarvikkeita, mutta onneksi löytyi sentään korttipohjia. Kortit eivät ole niinkään erikoisia, mutta tykkäsin tehdä niitä. Pidän piirtämisestä todella.

Yksi korteistani meni U.S.Ahan. Kortin saaja kirjoitti pitävänsä kaikenlaisista korteista, joten syntyi tällainen kortti.

Travel time: 12 days /Distance: 6 583 km
ID:FI-811779

Seuraava kortti meni puolestaan Saksaan. Ja tällaisen tiputin postiluukusta alas. Tämän kortin takapuolelle, alareunaan piirsin nurmikon kuten etupuolellakin.


Travel time: 7 days / Distance: 1 566 km
ID:FI-812421

Kolmas kortti lähti puolestaan Luxemburgiin.

Travel time: 6 days / Distance: 1 932 km
ID:FI-813131

Linkitän myös sivun, josta tulin hyvin iloiseksi. Katsokaa, se on minun tekemä kortti! Voitte kuvitella, kuinka minä hypin täällä innoissani lukiessani hänen kirjoittamaa tekstiä kortin alapuolella. Minä tunnustan myös soittaneeni äidilleni ja isosiskolleni tuosta linkistä. Oikeasti olin niin iloinen siitä.
Onneksi hän muuten piti siitä kortista, sillä me mietittiin kauan aikaa pikkusiskoni kanssa millaisen voisimme hänelle tehdä. Hän halusi siis humoristisen kortin, joten meistä kahdesta tuo oli hauska kortti. Nauroimme sille ääneen. Silti olin hieman epävarma liimatessani postimerkkiä siihen.

Neljäs kortti lähti Japaniin. Senkin minä piirsin. Kortin saaja halusi kortin maani kansallislajista. Ja sehän on pesäpallo! Joten arvaatte varmaan, minkä kuvan piirsin.

Travel time: 9 days / Distance: 7 586 km
ID:FI-811738

Tuohon korttiin minä ehdin näyttävästi pistä jo tuon koodinkin ennen kuin kuvasin sen. Mutta ei kai se haittaa. Tuon kortin toiselle puolelle piirsin pesäpallomailan ja pallon. Pikkusiskoni piti kortista salaa, sillä hän pelaa pesäpalloa ja hän rakastaa sitä!

Minua kuitenkin harmittaa, kuinka kaksi seuraavaa korttinisaajaa on kirjoittanut etteivät halua itsetehtyjä kortteja. Nehän ovat juuri parhaita! Minä haluaisin saada mielelläni itsetehdyn. Mutta minä odotan myös paljon, että minä saan ensimmäisen korttini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti