keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Oisko minusta kertomaan sen enempää

Ensimmäinen tekstini koostuu vain sanoista. Ei yhtään kuvaa, mutta lupaan kuvia heti seuraavaan postaukseen. Haluan esitellä itseäni ihan vähän, viidentoista kohdan verran.

[1] Olen Heli, 17 vuotta ja asun aika Pohjoisessa. Siis Pohjois-Pohjanmaalla.

[2] Olen aloittanut postcrossingin. Se on kiinnostava harrastus, jota myös isosiskoni on harrastanut. Olen lukenut hänen saamansa kortit moneen kertaan. Rakastan postikortteja eli tässä blogissa esiintyy tämä harrastus pääasiassa.

[3] Haluan myös mainita yhden blogin, jolla on ollut myös suuri merkitys tämän blogin aloittamiseen. Se on Matka maailmankaikkeuteen. Pidän tuosta blogista paljon.

[4] Blogini nimi tulee Stellan kappaleesta Otavalle. Myös tämän postauksen otsikko on kyseisestä laulusta. Pidän siitä laulusta.

[5] Musiikki on minulle tärkeää. Jos en saa unta, kuuntelen musiikkia kuten isäni.

[6] Pidän myös esimerkiksi junista, piirtämisestä, uusiin ihmisiin tutustumisesta, lapsista, elokuvista, sarjakuvista, hymyistä ja hiljaisuudesta.

[7] Olen yöihminen. Valvon pitkään ja tykkään käydä uimassa öisin. Lenkkeilen myös yöllä, kun on pimeää ja viileää.

[8] Minusta on piirretty taulu. Se ei ole halpa taulu.

[9] Kovin usein tuntemattomat ihmiset tulevat juttelemaan minulle kuten kaupassa, kirjastossa, junissa ja niiden asemilla. Kaverini ihmettelevät asiaa, mutta minusta se on vain mukavaa.

[10] Minulla on tummanruskeat hiukset ja silmät. Näytän kuulemma mummultani ja tädiltäni.

[11] Kelloni on aina hieman edellä oikeaa aikaa. En halua myöhästyä mistään enkä halua, että kukaan joutuu odottamaan minua.

[12] Haluaisin osata soittaa kitaraa.

[13] Rakastan Greyn Anatomiaa. Mikä uskomaton sarja!

[14] Minulla on iso perhe. On vanhemmat, kolme pikkusiskoa ja pikkuveli. Mutta on vielä isoveli ja isosiskokin, jotka eivät asuu enää kotona. Minäkään en tavallaan enää asu.

[15] Pidän eläimistä. Haluaisin pienen valkoisen koiran.

1 kommentti:

  1. sinä vaikutat niin minulta ! paitsi että minä olen aamuihminen

    VastaaPoista